Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vona Gábor: "...az ellenszélbe
  2007-08-27 18:30:39, hétfő
 
  Vona Gábor: "...az ellenszélben megálltunk és léptünk egyet előre."

2007-08-27 10:53 Barikád.hu



Vona GáborVona Gábor

Adjon az Isten! - Szebb jövőt!

Három hete ömlik a szenny és a hazugság. Három hete szítanak mesterséges hisztériát. Három hete halljuk mindenhonnan, hogy valami veszélyes és csúnya dolog vár Magyarországra. Soha ilyen ellenkampány még nem folyt. Azt mondták félnek, és igen, valóban félnek. De mitől is? Nem a Gárdától, nem, hanem annak céljától, a magyar nemzet felemelkedésétől. Megmozgattak hát minden követ ellenünk. Mindhiába. Mi egyre többen lettünk, egyre erősebbek, és egyre inkább érezzük, hogy ünnep a mai nap.
Ünnep, mert hosszú évek tanácstalansága és reménytelensége után most egyszerre csaptunk az asztalra. Hosszú évek meghátrálása és visszalépései után a bődületes ellenszélben most megálltunk és léptünk egyet előre. Milyen sok hazugságon, gyűlölködésen, bolsevik trükkön és akadályon keresztül jutottunk ide? Most mégis itt vagyunk, és ezért győzelem a mai nap. Örömmel és büszkeséggel kiáltom világgá: a Magyar Gárda kibontotta zászlaját!

Azzal, hogy ezt megtettük, már hatalmas eredményt értünk el. Tükröt tartottunk ugyanis 2007 Magyarországa elé. Ebben a tükörben mindenki megnézhette magát és legfőképpen azt, hogy hogyan viszonyul a magyarság felemelkedéséhez. Aki köpködött, az a magyarságot köpködte, aki betiltani akart, az a magyarságot akarta betiltani, aki ügyészséghez fordult, az a magyarságot jelentette fel, aki átnézett az egészen, az önmaga ürességén nézett keresztül. De voltak, nem is kevesen, akik örültek, reménykedtek. Ők a magyar jövőben nyertek megerősítést.

Az elmúlt napokban voltak, akik azt kérdezték, miért kellett létrehozni a Magyar Gárdát? A kérdés abban az értelemben költői, hogy aki 40 év sötét kommunizmus, 17 év homályos dagonyázás után, valamint a széteső jelen láttán ennek szükségét nem érzi, annak a szíve helyén jég, az agya helyén vákuum található. Pofon egyszerű a válasz: a Gárda célja a rendszerváltozás befejezése és a magyarság megmentése. Évtizedek óta küzd hazánkban a vérszívók és a véradók hada. Mi az utóbbihoz tartozunk. Nem lopni, rabolni és kihasználni akarjuk ezt az országot és népet, hanem szolgálni, felemelni, óvni, építeni és majdan továbbadni a jövőnek.

A rendszerváltó akaratnak megvan a maga múltja. A Magyar Gárda mozgalmának ezért van három elődje az elmúlt 17 évből. Három kísérlet, amely ugyan nem ilyen mértékben, de szintén kivívta a balliberális oldal gyűlöletét.

Az első kísérlet arra, hogy saját országunk valóban a sajátunk legyen, a lakiteleki mozgalom volt a 80-as évek végén. Nagy reményekkel, nagy koponyákkal, némi naivitással. Lakitelket azonban az MDF egy párt kereteibe zárta és ezzel el is sorvasztotta. Az elcsalt rendszerváltozásból elsőként kiábrándultak hozták létre a Magyar Út Körök mozgalmát. Tele keserűséggel, aggódással és tenni akarással. Ez volt a második kísérlet. Ezt azonban a MIÉP zárta be egy párt kalodájába, így az szintén gyorsan elfogyott körülötte a levegő. Az újabb, harmadik kísérletre 2002-ig kellett várni, amikor az ország minden pontján megalakultak a polgári körök. A remény körei voltak ezek, de rövid virágzás után a Fidesz beépítette magába a többségüket, és ezzel a magukra maradt polgári körök ellaposodtak. Volt már tehát három kísérlet, három mozgalom, amely nekiveselkedett eme nagy feladatnak.

Ezt a sort kívánja a Magyar Gárda mozgalma is folytatni, azt kívánjuk befejezni, amit Lakitelek, a Magyar Út Körök és a polgári körök elkezdtek, de be nem fejeztek. A mondás szerint három a magyar igazság, de kell, hogy legyen egy ráadás. Mi hisszük, hogy a Magyar Gárda lesz a ráadás. Hisszük, hogy lesz végre rendszerváltozás!

A Jobbik fejéből pattant ki az ötlet, ez nem titok. De szándékosan nem a párt hozta létre a Gárdát, hanem 10 civil. Tanultunk az első három mozgalom hibájából. Ezért a megalakulás itt éppen fordítva történt. Nem egy párt mögé álltak a polgárok, hanem egy párt állt a polgárok mögé, és a párt nem akarja kalitkába zárni a madarat. Mint a Jobbik elnöke ígérem, hogy mindaddig védjük és segítjük ezt a madárkát, amíg nem tanul meg repülni, és amíg dögkeselyűk lesnek vesztére. De egy a cél, hogy minél előbb repüljön ez a madár. A Magyar Gárdának az ország minden pontján meg kell jelennie.

Egyesek megkongatták a demokrácia vészharangjait. Azt kiabálták mindenfelé, hogy mi, a Magyar Gárda veszélyesek vagyunk a demokráciára. Tegnap épp hazánk állatorvosi lova, Gyurcsány Ferenc ragadtatta el magát. Azt találta mondani, hogy a Gárda megalakulása Magyarország szégyene. Erre szokták mondani, hogy mindenki úgy ítél, ahogy él. Gyurcsány elvtárs, Magyarország szégyene nem az, amikor 56 ember vállalja, hogy a nemzet szolgálatára felesküszik, hanem az, hogy Szent István országában Batu kán, Haynau és Rákosi örököseként maga lehet a miniszterelnök. Ez a szégyen. És szégyen az, ahová ez az ország a keze alatt jutott, társadalmi, gazdasági és politikai értelemben egyaránt. És legyen felkiáltó jel mindenki számára, hogy a Gárda jelentkezői között már egy szegedi óvodás is van. Ez a kisfiú ahelyett, hogy a barátaival labdázna, úgy érzi, tennie kell a hazájáért. Torokszorító és megrendítő. Ilyen az ön új Magyarországa. Az idősektől a nyugalmat, a felnőttektől a biztonságot, a fiataloktól a jövőt, a gyermekektől pedig a gyermekkort veszi el. A nemzettől a magyarságát. Mindenkitől azt, ami neki a legfontosabb.

Magyar testvéreim!

Itt áll most 56 ember. Nem véletlen a szám. Szimbolikája van, üzenete. 56 ember nem sok - mondhatja valaki. De ne csupán 56 embert lássatok, hanem sokszor 56 átvirrasztott éjszakát, készülődést, várakozást! Lássatok 56 végleges döntést! 56 olyan embert, aki nem ijedt meg, aki kockára tett mindent. Lássatok 56 családot is! Szerető párokat, aggódó anyákat, büszke apákat és cseperedő gyermekeket... Na, meg, 56 ki nem adott amerikai vízumot... És lássátok az 56 ember mögött az ezernél is több csatlakozásra várót. A támogatók, a szimpatizánsok és a reménykedők tíz és százezreit. Magatokat.

A Magyar Gárda már mozgalom. Ahogy Lovas István fogalmazott egy cikkében: mindannyian gárdisták vagyunk. Persze nem kell mindenkinek esküt tennie és egyenruhát húznia, de mindenkinek meg kell találnia a maga kis misszióját a közös cél érdekében. Lesz, aki a tudásával, lesz, aki a két kezével, lesz, aki az anyagi támogatásával, lesz, aki az imáival és lesz, aki majd gárdistaként vesz részt a magyarság megmentésében. A Magyar Gárda mozgalma talán az utolsó esély, ha még szeretnénk, hogy éljen ez a nemzet. Én bizakodó vagyok, mert minden nap egyre jobban érzem, tapasztalom és látom, hogy többen és többen vagyunk.
2007 nem csupán Árpád halálának évfordulója lett, hanem a nemzeti ébredésé is. Milliárdos kampány folyt azért, hogy a mai nap ünnepe ne jöhessen létre vagy érdektelenségbe fulladjon. Azt akarták, hogy féljünk, rettegjünk, ennek ellenére ezrek jöttek el, hogy büszkén vállalják magyarságukat. Elindult valami, amit - bármennyire is szeretnének egyesek - már nem lehet feltartóztatni.

A mi fokozatos erősödésünk pedig együtt fog járni az ő gyengülésükkel. Eljön lassan az az idő, amikor végre olyanná alakíthatjuk a saját országunkat, hogy jó érzés legyen benne magyarként élni. De addig még rengeteg a tennivaló. Szükség lesz előbb-utóbb egy magyar bankra, amely nem a profitért van, hanem a magyarságért, a magyar vállalkozásokért, a magyar gazdálkodókért, a magyar családokért és a fiatal magyar párokért. Ne legyen végre áldozat a gyermekvállalás! Nem hagyhatjuk, hogy 50 év múlva a magyar nemzet a szegények öregotthona legyen!
Nincs nagyobb csoda, mint egy új élet születése. De számunkra még ennél is nagyobb öröm, ha magyar anya keze ringatja ezt az új életet. A nemzet sorsa ugyanis az anyák kezében van. A legjobb helyen. Az ő dolguk, hogy magyar gőgicséléstől tegyék hangossá a Kárpát-medencét. Isten áldja és segítse ebben a magyar anyákat!

Magyar testvéreim!

A Magyar Gárda megszületett. Az lesz, amivé tesszük. Lehetőség. Itt ma megcsodálhatunk egy szép és egészséges újszülöttet. A születésénél az egyesület csupán a bába volt, a Gárda valójában a nemzetben gondolkodó magyarság gyermeke. A mai nap még az örömé, a boldogságé, hogy nagyobb lett a család, de a holnap már a munkáról, a korai kelésről és a késői lefekvésről fog szólni. Hiszen minden gyermek a legjobbat érdemli. A Magyar Gárda mozgalma is. Mindenkit, aki ma itt együtt örült velünk és azokat is, akik csak lélekben voltak jelen, arra kérek ezért, hogy szeressék és tiszteljék a gárdistákat. És titeket, testvéreim, gárdisták, benneteket arra kérlek, hogy munkátokkal és szolgálataitokkal legyetek méltók arra a szeretetre és tiszteletre, amely felétek árad. Ma rólatok szól a történelem, de holnaptól már nektek kell írnotok. Legyetek első fénysugarai a magyarság hajnalának. Tegyétek végre azzá ezt a nemzet, ami. Magyarrá. Egy Istennel, egy hazával!

Adjon az Isten! - Szebb jövőt!

Vona Gábor
A Magyar Gárda Egyesület és a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke

(Elhangzott: a Magyar Gárda első avatási ünnepségén, 2007. augusztus 25-én, a budai Várban, a Szent György téren)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásokért, felemelkedésétől, rendszerváltozás, felemelkedéséhez, magyarországért, reménytelensége, érdektelenségbe, gyermekvállalás, tanácstalansága, nekiveselkedett, megcsodálhatunk, gyengülésükkel, szimpatizánsok, miniszterelnök, gazdálkodókért, feltartóztatni, magyarországra, vészharangjait, kiábrándultak, csatlakozásra, magyarországa, átvirrasztott, gyűlölködésen, megmentésében, magyarságukat, támogatásával, gőgicséléstől, rendszerváltó, visszalépései, reménykedtek, alakíthatjuk, megalakulása, meghátrálása, sorvasztotta, felnőttektől, gárdistaként, ellenszélben megálltunk, magyar nemzet, bődületes ellenszélben, tükörben mindenki, magyarság felemelkedéséhez, önmaga ürességén, magyar jövőben, elmúlt napokban, kérdés abban, értelemben költői, széteső jelen, szíve helyén, agya helyén, rendszerváltozás befejezése, magyarság megmentése, véradók hada, Vona Gábor, Vona GáborVona Gábor, Magyar Gárda, Magyar Gárdát, Magyar Út Körök, Magyar Gárdának, Gyurcsány Ferenc, Szent István, Ahogy Lovas István, Magyar Gárda Egyesület, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Szent György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rögtön puha Mézes Krémes  Esti kép  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Pillangó  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Ez a jó az alvásban.  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Irgalom és ítélet  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Tehetségtelen gyerek nincs.  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Idézetek a barátságról  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Naplemente  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Kellemes esti időtöltést  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A fák lelke  Az udvariasság alapja: önismer... 
Bejegyzés Címkék
ellenszélben megálltunk, magyar nemzet, bődületes ellenszélben, tükörben mindenki, magyarság felemelkedéséhez, önmaga ürességén, magyar jövőben, elmúlt napokban, kérdés abban, értelemben költői, széteső jelen, szíve helyén, agya helyén, rendszerváltozás befejezése, magyarság megmentése, véradók hada, utóbbihoz tartozunk, rendszerváltó akaratnak, maga múltja, balliberális oldal, első kísérlet, sajátunk legyen, lakiteleki mozgalom, 80-as évek, párt kereteibe, második kísérlet, párt kalodájába, szintén gyorsan, ország minden, polgári körök, remény körei, magukra maradt, sort kívánja, mondás szerint, magyar igazság, párt hozta, első három, párt mögé, párt állt, polgárok mögé, demokrácia vészharangjait, nemzet szolgálatára, keze alatt, szegedi óvodás, kisfiú ahelyett, barátaival labdázna, gyermekektől pedig, gyermekkort veszi, anyagi támogatásával, magyarság megmentésében, utolsó esély, nemzeti ébredésé, saját országunkat, magyar bankra, magyar vállalkozásokért, magyar gazdálkodókért, magyar családokért, fiatal magyar, szegények öregotthona, nemzet sorsa, anyák kezében, legjobb helyen, magyar anyákat, egyesület csupán, bába volt, nemzetben gondolkodó, korai kelésről, késői lefekvésről, legjobbat érdemli, magyarság hajnalának, budai Várban, vállalkozásokért, felemelkedésétől, rendszerváltozás, felemelkedéséhez, magyarországért, reménytelensége, érdektelenségbe, gyermekvállalás, tanácstalansága, nekiveselkedett, megcsodálhatunk, gyengülésükkel, szimpatizánsok, miniszterelnök, gazdálkodókért, feltartóztatni, magyarországra, vészharangjait, kiábrándultak, csatlakozásra, magyarországa, átvirrasztott, gyűlölködésen, megmentésében, magyarságukat, támogatásával, gőgicséléstől, rendszerváltó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.